Kaunis

Piha

Viimeistellyn pihasuunnitelman myötä nautit tarkkaan harkitusta, esteettisestä ja toimivasta pihasta luonnonkauniissa maisemassa. Rakennusten valmiiksi asfaltoidut sisääntulopihat ja viimeistellyt pihaistutukset toivottavat niin asukkaat kuin vieraatkin tervetulleiksi.

Aurora I-II paritalot asettuvat Valeri-Haarlantielle kauniiseen kaareen. Kaikki ympäröivät naapuriyhtiöt ovat rakentuneet muutaman vuoden sisällä ja esimerkiksi Lunassa, Stellassa, Polariksessa ja Siriuksessa on kaikissa ollut sama pihasuunnittelija – Minna Toivanen. Näin alue on pysynyt hyvin yhtenäisenä niin arkkitehtuurin kuin pihojenkin puolesta.

Auroraan on poimittu parhaita elementtejä aiemmin toteutetuista pihoista. Tosin muista yhtiöistä poiketen Aurorassa nautitaan poikkeuksellisen suurista osakaspihoista, jotka koostuvat pääosin valmiiksi istutetusta nurmialueesta takapihan puolella. Kutakin paritaloa ympäröi tuija-aita ja Valeri-Haarlantien puolella kaunis sorapeitteinen istutusalue, jolla on kauniita ikivihreitä sekä keväisin kukkivia upeita rusokirsikoita. Sisääntulopiha on autokatoksien ja tonttiliittymien osalta asfaltoitu.

Pihasuunnittelija

Minna
Toivanen

Suunnittelutoimisto
Minna Toivanen Design

Omistaja, perustajajäsen

”Käyttämällä erikokoisia kasveja ja pitämällä mielessä vuodenaikojen vaihtelun kasvien ulkonäössä, piha pysyy mielenkiintoisena ympäri vuoden.”

– Minna Toivanen