Neliöiden sisällä

Laatua ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia

Auroran sijainti, arkkitehtuuri ja talotekniikka edustavat huippua. Laatu ulottuu jokaiseen yksityiskohtaan vesikalusteista valaistukseen ja laatoista parkettiin.

Auroran asukkaana Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi pintamateriaaleihin. Suunnittelijamme ovat luoneet kolme skandinaavisesta sielunmaisemasta inspiroitunutta sisustusteemaa, joista voit valita mieleisesi. Vaikka kullakin teemalla on oma ainutlaatuinen luonteensa, niitä yhdistää pelkistetty tyylikkyys ja itsevarma ote.

Pintamateriaalit on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja valaistus on mietitty tarkkaan sähkösuunnittelijan ammattitaitoa hyödyntäen. Ratkaisut on tehty talon arkkitehtuuria kunnioittaen niin, että lopputulos on tyylikäs ja johdonmukainen sisältä ulos.

Sisustusteemat luovat upeat puitteet, joita on helppo täydentää omaan tyylin sopivilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä. Käytännöllisyys ja ulkonäkö kulkevat ratkaisuissa käsi kädessä, sillä sisustus on huomioitu jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa, teknisistä ratkaisuista lähtien. Käytännön toteutuksissa ja materiaalivalinnoissa on pyritty puhdaslinjaisuuteen ja annettu laadukkaiden luonnonmateriaalien puhua puolestaan.

Tyylit on suunniteltu talon arkkitehtuuria imarteleviksi kokonaisuuksiksi, mutta niitä on myös mahdollista yhdistellä keskenään. Mikä on sinun valintasi? Vaaleaa valoisuutta ja graafista harmaata korostava Kalkki, lämmin ja luonnollinen Tammi vai rohkea ja tummanpuhuva Hiili?

Harkittua viimeistelyä ja tinkimätöntä laatua viimeistä kuutiosenttimetriä myöden

 • Skandinaavinen ja moderni arkkitehtuuri
  • Auroran yhtiöt ovat syntyneet nimekkään arkkitehdin kynästä, sinua ajatellen. Arkkitehtuuri edustaa tyyliltään ajan hengen mukaisesti modernin pelkistettyä ja selkeää rakennustapaa. Rakennuksen julkisivu leikittelee valkoisen ja mustan kontrastilla, johon puuterassit tuovat lämpöä ja suuret lasipinnat särmää. 
 • Viimeistelty ja viihtyisä ulos asti
  • Lisäneliöitä asumiseen tuo led-valoin varustellut ja katetut terassit molemmin puolin asuntoa. Takaterasseilta löytyy varaus ulkoporealtaalle sekä lämmittimille, jolloin mukavat olosuhteet terassillakin on taattu aina pitkälle syksyyn asti. Sisääntulopihat on asfaltoitu ja jokaista asuntoa kohden on varattu kaksi autopaikkaa – yksi autokatospaikka ja yksi pistokkeella varusteltu pihapaikka.
 • Asu ekologisesti ja edullisesti omalla tontilla
  • Asuntojen lämmitysmuotona toimii taloudellinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä asumismukavuutta lisäävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asunnon valaistus on toteutettu energiatehokkailla ja käytännöllisillä led-valoilla. 
 • Lapsiystävällinen alue ja luonnonläheinen sijainti
  • Aurora sijaitsee lapsiperheiden suosimalla alueella, Hirvensalon Haarlassa. Alueen suosioon on monta syytä, mutta varmasti yksi merkittävimmistä tekijöistä on alueen viihtyisyys ja yhteisöllisyys. Hirvensalo tarjoaa asukkailleen luonnonläheistä ja aktiivista kaupunkiasumista parhaimmillaan.
 • Upea sauna ja koti-spa
  • Spa-henkisen ja tunnelmallisen saunan raamit syntyvät teräväreunaisista leveistä seinäpaneeleista, integroiduista lauteista sekä kylpyhuoneen puolelle tyylikkäästi jatkuvasta kattopaneelista. Kokonaisuuden viimeistelee lauteisiin upotettava etäohjauksella toimiva kiuas sekä epäsuora valaistus lauteiden alapinnassa ja kiukaan yllä. Saunan ja kylpyhuoneen erottaa kaunis tilaa avartava lasiseinä. Eihän tyylikästä saunaa ole syytä peitellä! Kylpyhuoneen puolella katse kiinnittyy kauniisiin design-laattoihin. Laattojen sävyn voit valita kolmesta kauniista vaihtoehdosta. Viimeistelystä ja tyylistä ei olla haluttu tinkiä edes wc:n kohdalla. Tehosteseinällä ja lattiassa on kaunis 60 x 60 cm läpivärjätty design-laatta, sinun toivomassa sävyssä. Wc-istuimeksi on valikoitunut linjakas seinäasenteinen istuin, joka on paitsi tyylikäs, myös helppo pitää puhtaana. 
 • Laadukkaat ja integroidut kodinkoneet
  • Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten keittiön suunnitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Integroidut ja laadukkaat kodinkoneet sulautuvat saumattomasti kokonaisuuteen tehden keittiöstä tyylikkään, käytännöllisyyttä unohtamatta 

Kalkki

Neutraalit vaaleat värit ja hillityn karut betonin sävyt antavat tilaa tyylistään varmalle sisustajalle. Kalkki on kuin taiteilijan tyhjä taulu, josta jokainen pensselinveto nousee esiin korostaen asukkaansa omaa persoonaa.

Sisustustyyleistä vaalein ja graafisin Kalkki on elementissään kaikkina vuodenaikoina. Kesällä vaaleat pinnat hehkuvat kilpaa ulkoa tulvivan luonnonvalon kanssa. Pimeään sydäntalveen Kalkki tuo kaivattua valoisuutta ja kirkkaiden keväthankien aikaan se antaa parastaan.

Tämä tyyli on hienostunut ja moderni valinta puhdasta vaaleutta ja betonin harmaata arvostavalle. Eritoten luonnonmateriaalit ja harmaan eri sävyt toimivat tässä ympäristössä erittäin hienosti myös sisustuksessa. Rohkeampi sisustaja taas viimeistelee tyylin värikkäillä kalusteilla. Kalkki-teeman keittiö muodostuu valkoisista kaapistoista ja harmaasta nanolaminaattitasosta. Välitilaan voi valita esimerkiksi marmorikuvioisen laatan, jota vasten krominen Tapwellin hana näyttää erityisen hyvältä. Tyylikkään keittiön rinnalle sopii täydellisesti valkovahattu 1-säleinen tammiparketti.

Kylpytilojen lattioissa ja tehosteseinissä katseen kiinnittää upea betoninharmaa design-laatta. Sama tyylikäs linja toistuu tietenkin aina wc-tiloissa asti. Saunan seinät ja katto ovat tyylikästä STS-paneelia kauniissa vaalean haavan sävyssä, joka toistuu myös kylpyhuoneen katossa sekä lauteissa.

Tammi

Tammi suosii luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman luonnonmukaisia, joskin kestäviä pintoja. Niin puun kuin asunnon omistajankin elämä saa tässä tyylissä näkyä!

Puhdaslinjaiset puupinnat tekevät kodista paikan, jossa on helppo hengittää ja rentoutua. Tammi on raikas, kodikas ja harmoninen kokonaisuus, joka kestää aikaa.

Tyylikäs kokonaisuus lähtee upeasta kevyesti valkovahatusta tammiparketista. Ajattomaan lattiaan voit yhdistää niin vaaleaa kuin tummempaakin puuta sekä tietysti omia lempisävyjäsi. 

Valkoisten keittiön kaappien ja vaalean tammen pariksi sopii täydellisesti puinen työtaso. Viimeisen silauksen keittiöön tekee kuparin värinen Tapwellin hana kaunista marmorikuvioista laattaa vasten.

Vaalea sävymaailma jatkuu aina kylpy- ja wc-tiloihin asti, joiden lattia ja tehosteseinät ovat kaunista betonin valkoista läpivärjättyä design-laattaa. Tammi-teemassa vaaleat laatat saavat kontrastiparikseen tyylikkään lämpimän thermohaavan sävyisen saunan. Samaa sävyä on myös kylpyhuoneen katto, jolloin kokonaisuus säilyy eheänä ja tunnelmallisena.

Hiili

Hiili on voimakasluonteinen, pelkistetty ja itsevarma klassikko. Se yhdistelee rohkeasti tummaa, vaaleaa ja puun sävyjä.

Ajatus dominoivasta mustasta väristä sisustuksessa saattaa arveluttaa monia, eikä se jokaiselle sovikaan. Kontrastit kuitenkin tekevät sisustuksesta elävän ja luovat siihen mielenkiintoa. Hiili huokuu itsevarmuutta ja vaatii samaa asukkaaltaan. Kylmä se ei kuitenkaan ole, sillä harkitut puupinnat pehmentävät kokonaisuutta, jota tyylikäs musta johtaa.

Keittiössä mustat kaapistot tammisine tasoineen muodostavat upean kokonaisuuden yhdessä klassisen tammiparketin kanssa.

Tunnelmallinen sävymaailma toistuu myös kylpyhuoneen puolella, jossa tehosteseiniä ja lattiaa ryhdittää pikimusta laatoitus. Kontrastia ja valoisuutta tummille pinnoille tuo mattavalkoiset valkoiset laatat tehosteseinien rinnalla.

Saunan sävymaailma on yhtä tunnelmallisen Tammi-teeman kanssa ja muodostuu lämpimästä thermohaavasta. Hämyisiä löylyjä tavoitteleva voi sävyttää seinäpaneelit ja lauteet lisähinnasta myös mustaksi.