Asunnot

As Oy Aurora I ja II muodostavat upean kuuden paritalon kokonaisuuden, joka käsittää seitsemän kolmiota ja viisi neliötä. Loppuun asti hiotut pohjaratkaisut ja huolella viilatut yksityiskohdat luovat täydelliset puitteet elämän eri tilanteisiin.

Arkkitehtuurillisesti modernit mustavalkoiset Aurora I ja II sijoittuvat omalle tontille lapsiperheiden suosimaan Hirvensalon Haarlaan. Valeri-Haarlantien ympäristö on täyttynyt viime vuosina vauhdilla ja Aurora I-II ovatkin viimeisiä alueelle rakennettavia yhtiöitä.

Aurora I-II koostuu kuudesta paritalosta, joissa on yhteensä kaksitoista asuntoa. Seitsemän kolmiota ja viisi neliötä. Kahta asuntokokoa yhdistää tarkoin harkitut pohjaratkaisut sekä huolella viilatut yksityiskohdat, jotka auttavat sinua arjen askareissa, ilahduttaen silmääkin.

Auroran asunnot luovat täydelliset puitteet niin perheille, pariskunnille kuin yksineläjillekin. Pohjaratkaisujen keskiössä on huonekalumaiset L:n malliset integroiduilla kodinkoneilla varustellut keittiöt sekä niihin kauniisti sulautuvat olohuoneet. Myös kodin säilytys on otettu huomioon jo pohjaratkaisun tasolla. Pienemmistä makuuhuoneista löytyy säilytystilaa lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takaa ja päämakuuhuoneiden yhteyteen on suunniteltu erilliset vaatehuoneet, jotka pysyvät niin ikään siistinä peililiukuovien ansiosta. Suuret peilipinnat heijastavat valoa ja saavat huoneet tuntumaan avarilta.

Poikkeuksellisen leveän pohjaratkaisun ansiosta myös terassit ovat suuria ja katettuja molemmin puolin asuntoa. Terassit on valaistu led-valoin ja lisäksi takaterassilta löytyy varaus lämmittimille ja ulkoporealtaalle. Aurorassa myös osakaspihat ovat poikkeuksellisen suuria ja viimeistelty kauniin istutuksin.

Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Asuntotekniikan lisäksi varastossa on hyvin tilaa muun muassa harrastevälineille.

Vaikka Hirvensalosta onkin hyvät julkisen liikenteen yhteydet Turun keskustaan, on autoilijat huomioitu autokatoksin ja pihapaikoin, joita on kutakin asuntoa kohden yksi molempia, ihan asunnon edestä.

3 H + AVOK + S

88,5 m2

Auroran kolmio sopii mainiosta niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin yksineläjällekin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta tilaa on juuri siellä missä tarvitaan.

Kolmiossa valo virtaa kauniisti läpi asunnon suurista ikkunoista ja kohtaa keskellä asuntoa. Pohjaratkaisussa keittiö ja eteinen on jaettu kekseliäästi eteisen peililiukuovikaapistolla, jonka ympärille sijoittuu L:n mallinen keittiö niemekkeineen. Niemeke onkin mitä mainion paikka lukea aamun uutiset aamukahvin lomassa baarituolilta käsin. Lieden sijoittuessa niemekkeeseen, sen ylle on suunniteltu siro sylinterin mallinen liesituuletin. Modernin keittiön viimeistelee kalustemaiset keittiön kaapit integroiduilla kodinkoneilla. Näin tila sopii mainiosti ruokailu- ja oleskelutilojen jatkeeksi.

Ruokailutila on mitoitettu kuuden hengen ruokapöydälle ja olohuoneeseen mahtuu hyvin kulmasohvakin. Tilan kruunaa vuoden aikojen mukaan muuttuva lattiasta kattoon ulottuviin ikkunoihin kehystävä maisema, joka jatkuu aina päämakuuhuoneessa asti.

Päämakuuhuoneeseen on käynti molemmin puolin sänkyä. Ovina toimii trendikkäät ja tilaa säästävät seinän sisään integroidut liukuovet, jotka eivät koskaan ole tiellä. Päämakuuhuoneen vaatesäilytys on toteutettu ”his and hers”-periaatteella. Toisen vaatteille löytyy tilaa makuuhuoneen liukuovien takaa ja toisen makuuhuoneen taakse sijoittuvasta vaatehuoneesta, jossa vaatteet piiloutuvat niin ikään peililiukuovien taakse.

Kylpyhuone on suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneeseen on käynti sekä päämakuuhuoneesta että keskeltä asuntoa, joka helpottaa muun muassa pyykkihuoltoa arjessa, kodinhoitotilan sijoittuessa vaatehuoneen ja kylpyhuoneen väliin. Monipuolinen kotikylpylä palvelee myös päämakuuhuoneen asukkaita ilta- ja aamutoimien puitteissa, sillä löytyyhän tilasta myös seinämallinen wc-istuin sekä allaskaluste. Yksi asunnon parhaista puolista on mahdollisuus kulkea laatoitettua lattiaa pitkin saunan lämmöstä terassille vilvoittelemaan. Unidrain-lattiakaivojen ansiosta koko tilassa on mahdollista käyttää suurta 60 x 60 cm design-laattaa.

Tyylikkään kotikylpylän lisäksi asunnosta löytyy myös seinämallisella istuimella varusteltu erillinen wc, joka sijoittuu keskelle asuntoa.

Auroran asunnoissa on ajateltu elämää myös seinien ulkopuolella. Molemmin puolin asuntoa on poikkeuksellisen leveät, katetut ja valaistut terassit. Takaterassilla on lisäksi varaus sekä ulkoporealtaalle että lämmittimille. Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetun etuterassin ansiosta hakea tavaraa vaikka sukkasiltaan. Lisäksi asuntoihin kuuluu suuret osakaspihat, joiden nurmialueilla lapsilla ja koirilla on tilaa leikkiä.

4 H + AVOK + S

105 m2

Auroran neliö on mitä oivallisin pienelle perheelle tai kotoa käsin töitä tekevälle.

Neliön eteiskäytävältä avautuu heti näkymä asunnon läpi takapihalle asti. Eteissäilytys kätkeytyy peililiukuovien taakse, jolloin yleisilme pysyy aina siistinä. Eteiskäytävän molemmin puolin avautuu käynti pienempiin makuuhuoneisiin, jossa säilytystila on maksimoitu seinästä seinään ulottuvilla liukuovikaapistoilla. Etupihalle suuntaavat makuuhuoneet soveltuvat hyvin joko lastenhuoneiksi tai esimerkiksi kotitoimistoksi.

Keittiön sanotaan olevan kliseisesti kodin sydän ja niin se on tässäkin kodissa. Kaunis huonekalumainen keittiö integroituine kodinkoneineen sulautuu täydellisesti osaksi olohuonetta. L:n mallisen keittiön sylissä on mainio paikka ruokapöydälle. Lisää luonnonvaloa ja läpinäkyvyyttä asuntoon tuo päätyikkuna keittiön ja olohuoneen välissä.

Olohuoneessa on hyvin tilaa suuremmallekin sohvaryhmälle. Ikkunat ulottuvat takapihan puolella miltein lattiasta kattoon ja jatkuvat aina päämakuuhuoneen puolelle asti. Makuuhuoneen seinän sisään integroidun liukuoven ollessa auki näkymä sohvalta makuuhuoneeseen onkin todella kaunis, kun oven saa hyvin pois tieltä. Päämakuuhuoneen säilytys on kätketty makuuhuoneen taakse erilliseen vaatehuoneeseen, jossa vaatteet ovat siististi järjestyksessä peililiukuovien takana.

Kylpyhuone on niin ikään suunniteltu viihtyisäksi tilaksi, jossa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty aina valaistuksesta saunan lasiseinään asti. Kylpyhuoneeseen on käynti sekä päämakuuhuoneesta että keskeltä asuntoa. Monipuolinen kotikylpylä palvelee päämakuuhuoneen asukkaita ilta- ja aamutoimien puitteissa, sillä kahden suihkun lisäksi tilasta löytyy myös seinämallinen wc-istuin sekä allaskaluste. Yksi asunnon parhaista puolista on mahdollisuus kulkea laatoitettua lattiaa pitkin saunan lämmöstä terassille vilvoittelemaan. Unidrain-lattiakaivojen ansiosta koko tilassa on mahdollista käyttää suurta 60 x 60 cm design-laattaa.

Tyylikkään kotikylpylän lisäksi asunnosta löytyy myös seinämallisella istuimella ja seinästä seinään ulottuvalla allaskalusteella varusteltu erillinen wc, joka sijoittuu keskelle asuntoa.

Auroran asunnoissa on ajateltu elämää myös seinien ulkopuolella. Molemmin puolin asuntoa on poikkeuksellisen leveät, katetut ja valaistut terassit. Takaterassilla on lisäksi varaus sekä ulkoporealtaalle että lämmittimille. Asuntotekniikalle ja harrastevälineille on varattu tilaa lämpimästä varastosta, jonne voi katetulla etuterassilla sipsutella helposti vaikka sukkasiltaan. Lisäksi asuntoihin kuuluu suuret osakaspihat, joiden nurmialueilla lapsilla ja koirilla on tilaa leikkiä. Neliöissä osakaspihat ulottuvat takapihan lisäksi myös asunnon sivulle.